Børne-foto

Børnefotos er en fantastisk måde at forevige jeres børn gennem alle aldre. Lige fra spæd til teenager, er det altid rart at have gode billeder til at dokumentere børnenes udvikling. Med kvalitetsbilleder har man ikke kun foreviget en dag eller et minde, men et godt billede i høj kvalitet egner sig også rigtigt godt til print til fotovæggen. 

 

Hvordan billederne skal se ud, og hvad der er på dem, er op til jer. I er velkomne til at medbringe rekvisitter til sessionen. Jeg har selv flere års erfaring med fotografering, så jeg kommer også gerne med indspark. Ligeledes har jeg allerede rekvisitter i mit studie, så vi kan altid finde en vej, som gør jeres børnefoto personligt. Skal billedet ikke tages i lukket studie, kan vi nemt også tage billederne ude i naturen. Det er op til jer. 

Ideelle som gave

Børnefotos behøver ikke kun være for jeres egen væg eller fotoalbum. Sjove og søde billeder af jeres børn er også en god gave til bedsteforældre. Et godt billede kan betyde meget, især hvis man som bedsteforældre eller lignende ikke har mulighed for at se børnebørnene lige så ofte som jer forældre. Og med et professionelt foto har i rige muligheder for hvad billederne skal bruges til. Om det bare er til albummet, til rammer, postkort og meget mere. 

Få et uforpligtende tilbud

Er I, eller du, interesseret i professionelt taget børnefoto kan jeg frit kontaktes på tlf.: 30 28 16 57 eller pr. mail: fotolarsen@live.dk. Så giver jeg gerne et uforpligtende tilbud på børnofotos. Hos mig er der sikret en god og venlig service, kvalitetsbilleder og fornuftige priser. 

Jeg har mange års erfaring med fotografering, både af store og små. Jeg sætter enorm pris på mit arbejde, og elsker at fotografere. Jeg synes det er fantastisk at kunne forevige personer og familiers gode øjeblikke.