Familieportræt

Du har helt sikkert et hav af billeder af din familie liggende i dit galleri på mobilen - men er der fotos iblandt, hvor alle familiens medlemmer indgår? For mange er det ikke altid en mulighed at få taget et billedet af familien samlet til hverdag, og det er derfor populært at booke en tid til at få taget et familieportræt hos en fotograf. Med et foto af hele familien får du et fastholdt øjeblik på din families tidslinje, som både du og kommende generationer vil få stor glæde af. 
Som fotograf holder jeg særligt af at fotografere familier, hvad enten det er den lille kernefamilie, en søskendeflok eller hele familien med alle bedsteforældre, børn og børnebørn. Når der skal tages familiebilleder, er der en helt særlig energi til stede, hvor man som fotograf kan mærke den kærlighed og glæde, familiemedlemmerne har til hinanden. Det er derfor min fornemmeste opgave at lade denne energi skinne gennem på billederne – derfor gør jeg meget ud af at familiefotos ikke skal være kedelige, men afspejle godt humør, som er med til at give portrættet en helt særlig glød. 

Portrætfotografering - en sjov oplevelse 
Hvem siger, det skal være kedeligt eller en anstrengende oplevelse at få taget portrætfotos med sin familie? Med masser af plads til fjolleri, grin, smil og kreativitet er mine photoshoots med familier sjældent trivielle. Jeg finder det særligt vigtigt, at fotograferingen ikke gøres til en alt for højtidelig begivenhed, og har derfor fokus på at skabe en sjov oplevelse for hele familien. I øjeblikkene mellem grinene og pjatteriet opstår de mest fantastiske, livsbekræftende og ikke mindst naturlige billeder. 

Opstillinger efter jeres ønsker 
Der findes adskillige muligheder for et godt familieportræt – skal I være stående, siddende og skal portrættet tages indendørs i et studie eller udendørs ved en særlig lokation? Har I særlige ønsker til opstillingen og stedet efterkommer jeg dem gerne. Ligeledes kommer jeg glædeligt med idéer, hvis I ikke er fast besluttede på hvordan jeres foto skal udformes. Udover mit studie kan gode locations være ved vandet, som kan fremstå som en smuk og rolig baggrund. Skove, parkområder eller steder med åbne vidder kan lige såvel udgøre en rigtig fin baggrund. 

Har du et ønske om et familieportræt? Ring gerne til mig på 30281657, så giver jeg et tilbud som matcher lige præcis din families ønsker og behov.