Fotograf Pia Majbritt Larsen

Velkommen til Foto Larsen

Jeg har en passion for at tage billeder - dette omfatter alle slags motiver: mennesker såvel som natur. Min interesse for fotografi kan dateres mange år tilbage. Jeg er uddannet i Foto Kino i 1990 (har senere heddet Click), men som desværre ikke eksisterer længere. Jeg har gennemført kurser som eks. semiproof fotograf, billedebehandling i Aalborg og key point photography i Odense der er en 2 årig udannelse som sluttede i december 2018 indenfor fotografering, hvorfor jeg kan levere lige netop de kvalitetsfotos, som du måtte efterspørge. Gennem årene har jeg opbygget erfaring med forskelligartede opgaver, hvor en tilbagevendende favorit er at fotografere børn i alle aldre grundet den særlige energi, børn bringer ind i en fotosession. Jeg elsker at arbejde med at fange børnene i det helt rigtige øjeblik, hvor de udviser den helt særlige form for barnlig glæde. På baggrund heraf har jeg stor erfaring med at få børn til at føle sig tilpas med fotografering, således at billederne afspejler en så naturlig adfærd som muligt.

Jeg holder til i Valsgård ved Hobro, hvor jeg har mit eget fotostudie, der indeholder udstyr til at tage fotos indendørs såvel som i udendørs omgivelser.
I kraft af mine mange års erfaring med fotofaget håber jeg at kunne glæde andre. Så hvis du mangler en fotograf til at forevige et bryllup, en fødselsdag, en reception eller noget helt andet, så tøv ikke med at kontakte mig. Skulle du have spørgsmål, som du ønsker afklaret, er du ligeledes meget velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.