Pasfoto i Valsgaard ved Hobro

Billig Pasfoto tæt på Hobro

Pasfoto Hobro

Skal du have fornyet dit pas, og mangler du et pasbillede? Så kan du ved Foto Larsen i Valsgaard ved Hobro få taget pasfotos til dit næste pas eller kørekort.

Selvom et pasfoto er et simpelt billede, så er der stadig mange betingelser og krav der skal leves op til. Jeg sørger for, at billedet lever op til alle krav, så du hurtigt kan få lavet dit nye pas eller kørekort.

For kun 100 kr. kan du få taget dit næste pasfoto. Her får du fire eksemplarer med af billederne. Jeg tager billeder til både danske og udenlandske pas. Du skal dog være opmærksom, da forskellige lande kan have forskellige krav til pasfotoet.

Skal dit barn have taget pasfoto, så har jeg stor erfaring med fotografering af børn. Det er vigtigt at barnet er vågent, da det er et krav til billedet. Du kan eventuelt tage et stykke legetøj eller lignende med, så barnet kan føle sig tryg.

Står du i en akut situation og skal have taget dit pasfoto hurtigst muligt, kan du kontakte mig på tlf. 30 28 16 57. Jeg er meget fleksibel, og jeg står altid klar til at hjælpe mine kunder med at få et tilfredsstillende pasfoto.

Hvis du vil have et pasfoto til en god pris, og et billede der lever op til de forskellige krav, så kan du få taget dit næste pasfoto hos Foto Larsen i Valsgaard ved Hobro.