Månedsfoto

Månedsfotos det første år

Ønsker I at dokumentere jeres nyfødtes første år, er månedsfotos lige noget for jer. Med månedsfotos tages der et billede hver måned for at forevige den hurtige udvikling, børnene kommer gennem det første år. Med kvalitetsbilleder fra jeres nyfødtes første år, har I en billedlig fortælling af jeres nyfødtes rejse fra maven til 1 års fødselsdag.

I bestemmer selv, hvornår billederne skal tages fra, da det både kan tages under graviditeten eller fra barnets første måned. I har stor medbestemmelse i forhold til, hvordan billederne skal tage sig ud, og må meget gerne medbringe rekvisitter eller lignende. Jeg har selv flere års erfaring fotografering af nyfødte, og kommer derfor gerne med indspark eller gode råd.

Fotografering af nyfødte hver måned

Månedsbillederne er både en fantastisk ting at have derhjemme, men også en ideel gaveidé til bedsteforældre eller lignende. Det første år i barnets liv kan til tider være hektisk, og her kan billederne være en god måde at forevige den udvikling, der så hurtigt går forbi.

 

Alle forældre elsker at tage billeder af deres baby, men opnår sjældent de samme resultater i hjemmet som ved en professionel fotograf. I mit studie stiller jeg rolige og trygge rammer til rådighed, da disse parametre sikrer de bedste billeder. Jeg har selv en række af rekvisitter i studiet, og kan altid komme med gode idéer.

Få et uforpligtende tilbud på månedsbilleder

Lyder månedsfotos som noget for jer, er I velkomne til at kontakte mig på tlf.30 28 16 57. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud på månedsbillederne, og I er sikret god service og fornuftige priser hos mig.

Jeg har mange års erfaring med fotografering, og jeg elsker at fotografere både nyfødte og børn. Det er en livsbekræftende beskæftigelse, og jeg sætter stor ære i at forevige fantastiske øjeblikke i selskab med nybagte familier.