Cake smash

En anderledes fotosession 

Måske har du været med til en 1-års fødselsdag, hvor fødselaren har fået sin helt egen personlige kage til fortæring. Hvis du har deltaget i fødselsdag som denne, så ved du, at det måske nærmere bliver en tilintetgørelse af kagen, der egentlig er højdepunktet for fødselsdagsbarnet. Denne form for fejring kan tages med ind i et fotostudie, hvor den store oplevelse, det er at få sin helt egen kage, foreviges på bedste vis. Har du derfor en baby, der inden længe fylder sit første år, kan du få taget såkaldte cake smash-billeder. 
Konceptet stammer fra USA og går i al sin enkelhed ud på at barnet omkring sin 1-års fødselsdag deltager i en fotosession, hvor barnet får lov til at indtage (og smashe) sin helt egen kage, mens dette fotograferes. Som en del af en cake smash-fotografering vil barnet blive klædt på sådan at ’nuttetheden’ fremhæves. For at skabe en fornemmelse af et helt særligt univers, der matcher barnet (og kagen) simuleres der trægulv, tapet og flot pynt, der fungerer som en flot fotokulisse til det allervigtigste i billedet - barnet. 

Uforglemmelig fødselsdagsoplevelse 

Den første fødselsdag er noget helt specielt og skal derfor også fejres på hel særlig vis. Gør den store dag til en fantastisk oplevelse for din lille dreng eller pige – tag dem med til en cake smash-fotografering, hvor de får lov til at lege, smashe og smage på deres helt egen fødselsdagskage. Som forælder vil du glædes over at kunne give dit barn den ultimative fødselsdagsoplevelse, hvor fokus er at lade barnet udforske. Og der er ingen tvivl; at udforske en flot, farverig og spændende kage er en aktivitet, som ethvert barn vil elske. Selv om selve seancen kan blive et værre griseri, hvor den flotte dekorerede kage slås i smadder, er resultatet intet mindre end fantastisk. Underholdende, friske og livsbekræftende billeder af din kæledægge, som barnet også vil synes er morsomme at se på, når han/hun bliver større. 

Forberedelse  

Vælger du at få taget cake smash-billeder hos mig, skal du være forberedt på selv at skulle medbringe en kage. Ved selv at stå for kagen, er du som forælder sikker på, at kagen bliver lige som du ønsker den - og at der er taget hensyn til eventuelle allergener. Min erfaring er, at det er en fordel med en kage, som indeholder flødeskum eller creme i modsætning til frosting eller fondant, som er mindre medgørligt for barnet, når det skal smashe og smage sin allerførste fødselsdagskage.