Fotografering af nyfødte

Er der en lille ny på vej? En fotografering af den nyfødte er den perfekte måde at bevare minderne fra den allerførste tid.

Optimalt tidspunkt for fotografering af nyfødt
 Det mest optimale tidspunkt at fotografere barnet, er når den nyfødte er 4-9 dage gammel. På dette tidspunkt sover barnet meget og ikke mindst tungt, hvilket giver de bedste forudsætninger for sovebilleder, da det er nemmere at flytte på barnet mens det sover uden at forstyrre søvnen.
En nyfødt er meget fleksibel i henhold til mulige poseringer, da barnets krop naturligt er en smule sammenkrøllet efter at have ligget i maven.

Rolig og tryg fotografering
Når de skønne, fredfyldte newborn-billeder skal tages, er min topprioritet et roligt og behageligt tempo, hvor fotograferingen foregår med udgangspunkt i barnets og forældrenes behov. Tålmodighed er derfor nøglen til så mange smukke billeder som muligt af jeres lille ny.

Tidsbestilling

Husk at kontakte mig inden du har født da det er vigtigt, at jeg har nogle huller i kalenderen, da de skal tages senest 4-9 dage efter fødsel. Der skal nemlig sættes 3-4 timer af til en nyfødtsfotografering.